Atentat na Donalda Trumpa

26. 08. 2015 15:09:05
Nejnovejsi politicke novinarske kukacky predpovidaji ze na Trumpa se pripravuje dalsi politicky atentat - komplot ve snaze ho politicky znemoznit a uplne odstavit;

Reakce na clanky iDnes:
Konstantin Silumenko: Co prozradila prvni debata Republikanu
http://sulimenko.blog.idnes.cz/c/472070/co-prozradila-prvni-debata-republikanu.html

Sledoval jsem poctive v primem prenosu prvni debatu republikanu, sleduji politickou karieru Hillary Clinton. Na rozdil od pana Sulimenka z Prahy neomezuji se na jeden tendencny zdroj z internetu, snazim se zachytit celou skalu oznamovacich prostredku protoze kazdy z kandidatu ma sve priznivce a odpurce v rade novinaru, kteri to otaceji vse podle svych predstav.
Moje osobne zkusenosti rikaji, ze pokud chci nektere skupine lidi, statu, krajine rozumet musim tam nejdiv zit, studovat a pracovat. Pak muzu lepe pochopit obyvatele teto krajiny, jejich mysleni, konani atd ale zel pan Sulimenko nas chce vsechny predbehnout a ze sveho studentskeho pokojicku retorikou politickeho Einsteina nas presvedcit o necem jinem nez o realne skutecnosti. Takove pohledy mi pripominaji debaty Spejbla a Hurvinka ze starych gramofonovych desek.
Zel pri vsi tolerantnosti k nazorum jinych, nemohu nenapsat kdyz cely clanek pana Sulimenka srsi slovy a “argumenty” vytrzenymi z kontextu; Ne z druhe ruky ale mozna z pate ci desate. Prvni poctiva zasada kdyz si nekdo chce hrat na novinare anebo politologa tak nejdriv musi shromazdit vsechny dostupne materially z prvni ruky a posuzovat to racionalne a spravedlive vlastnym ale hlavne nestrannym mozkem. Autora sice ospravedlnuje nedozraly vek studenta, prebytek energie uz tradicne rebelantske studentske duse, mozna take take “background” z krajiny kde “zitra znamena vcera” (tym nechci nikoho urazet) ale ze Rusko (CCCP) nikdy nepoznalo demokracii a vypada to ze diky mentalite vetsiny obyvatel ani dlouho nepozna. Zjednodusene musim konstatovat ze autorovy znalosti USA politiky, politiku mi pripominaji argumentaci Rudeho Prava anebo Moskevske Pravdy. Nestaci, ze se sam oznacuje za liberala, ale slova v clanku hlasaji neco jine. Uz jenom to ze vymazava vsechny argumenty podlozene faktama od lidi ktere s nim nesouhlasi na diskusi. Tydle fakta ale mluvi o tom ze v hloubi duse tam nekde porad kraluje “diktatura proletariatu”.

Soucasna politicka realita v USA:


Hillary Clinton a demokrate:
Hillary budovala svou politickou karieru systemem sovietskych aparatciku. Nejdriv jako prvni dama. Tam si zvykla na bydleni v Bilem dome a dostala chut se tam vratit za kazdou cenu. Po porazce s Obamou prijmula kancelarske misto Secretary of State (rovneho ministru zahranici) v ktere pozici v podstate neudelala pro USA nic, jenom pripravovala pudu pro sve zvoleni za prezidentku tak ze dohazovala svemu muzi, byvalemu presidentu USA Bilu Clintonovi ksefty v zahranici na placene prednasky ve vysi nekolika milionu dolaru pocinajich Ruskem a koncic Saudskou Arabii. V pozadi porad figurovala Clintonovska nadace kde proudili penize bohatych statu a jedincu z celeho sveta a ty penize jsou urceny na financovani jeji volebne kampane za prezidentku USA. Jaka to parodie kdyz fond Clintonu prijima penize od Saudske Arabie na jedne strane a na druhe strane hlasa rovnopravnost zen? Pro srovnani, zeny v jeji ourade dostavali nizsi platy nez muzi v rovnakych funkcich a Saudska Arabie je jedna z nejhorsich krajin sveta co se prav zen tyce! Ty penize ale nikdo nedava jen tak, urcite za to bude zadat protisluzby...
Nejvetsi problem pro Hillary je porad afera, pozadi a otazniky kolem zavrazdeni americkych diplomatu v Bengazi, v Libii pri velice dobre narezirovanem utoku teroristu na US zastupitelstvi. V nejnovejsi dobe vychazi na povrch dalsi afera kolem pouzivani nestandartnych soukromych serveru rodiny Clintonovych (Hillary) pouzivanych na prenos tajnych sprav/emailu pocas jeji pusobeni jako Secretary of state. Vypada to na novodobou verzi afery Watergate kterou ted vysetruje FBI, za co muze treba skoncit i ve vezeni. Posledni tahy na politicke sachovnici napovidaji, ze i sam Obama zlomil nad ni hul a podporuje ted kandidaturu viceprezidenta J. Bidena. V kruzich demokratu je videt ze Hillary straci pomalu a jiste podporu svych volicu kdyz jeji rival Bernie Sanders ziskava v posledni dobe vice hlasu nez Hillary. Vypada to vse jako predzvest jejiho padu...

Republikani a Trump:
Po nepovedenem pripravovanem medialnim atentatu na Trumpa oportunistickou novinarkou Ms. Megyn Kelly (FOX News) kreta se snazila neferove utopit Donalda Trumpa, jeho hodnoceni v ocich volicu vyskocilo nahoru temer o 100%. Debatu namisto 2 milionu standartnych divaku sledovalo 24 milionu na cem ma bezpochyby zasluhu osobnost Donalda Trumpa. Kolem nej se to vse toci a toci. Trampuv pozdejsi kometar o Megyn Kelly byl nekterymi novinari otocen a prezentovan nekterymi sdelovacimi prostredky presne spusobem jakym kdysi psalo Rude Pravo a Moskevska Pravda. Trump nikdy nerekl o Ms. Kelly ze mela menstruaci to vse bylo pravracene na ruby. Ja ten primy TV prenos a take jeho komentar videl a slysel na vlastni oci a usi! Staci k tomu rozumet Anglicky (Americka Anglictina je jina nez Britska).
Kdyz mluvime o spickovych novinarich, Megyn Kelly je jakasi parodie nervozni zenske; pravou novinarkou ktera umela davat velice elegantne ty nejtvrdsi otazky porad zustava Barbara Walters, ktere Kelly nesaha ani po paty, protoze ji chybi inteligence.
Je spousta tlaku proti Trumpovi ze vsech stran jednak z rad konkurence; klan Bushu, demokrate a Hillary Clinton, majitel FOX News Murdoch, vlady Ciny, Mexika, politicka mafie (USA), mexicka drogova mafie... atd, atd... ty vsichni by radi videli Trumpa pohrbeneho pod zemi (obrazne). Take podle historie Ms. Kelly to vypada ze nasloucha nekomu z pozadi kteri maji zajem Trumpa umlcet protoze nesleduje zajmy lobistu a jejich penez protoze ma dost svych, co o jinych kandidatech se absolutne neda rict. Ms. Kelly ma historii ze udela cokoliv aby postoupila nahoru. V poslednych dnech FOX News udelalo krok zpatky a uz nevytahuje vykonstruovane propagandy proti Trumpovi a nevystrkuje uz jidasskou novinarku Megyn Kelly protoze sami vidi ze to byl spatny tah. Naopak Megyn Kelly musela opustit redakci na tzv “nucenou dovolenou” pokud se situace neochladi.

Co dal?
Vyhody a nevyhody Trumpa spocivaji v tom ze neni manipulovatelny, protoze ma svych penez dost a nepotrebuje penize od lidi, klanu, firem atd kteri tahaji politicke nitky z pozadi. A toho se mnozi vlivni a mocni tohoto sveta boji. Jeho politicka opozice typickych politickych karieristu kteri rikaji vse politicky korektne a slibuji, ale ve skutecnosti neudelji nic konkretneho aby zmenili spatnou situaci do ktere se pomalu a jiste zejmena zasluhou neschopne politiky Baracka Obamu USA dostava vice a vice. Casto to vypada tak, ze president nevi kam patri. Zda se ze jeho studium na muslimske zakladni skole (Madrasa) v Indonezii vychovala z nej napul skryteho muslima a dalsi dlouholety vliv komunistickeho predaka Franka Marshala Davise (http://www.youtube.com/watch?v=6jrrnkKmUzo ) napul skryteho komunistu.
Nejnovejsi politicke novinarske kukacky predpovidaji ze na Trumpa se pripravuje dalsi politicky atentat - komplot ve snaze ho politicky znemoznit a uplne odstavit, protoze kdyby po podrazech u republikanu kandidoval sam jako nezavisly, pak by to nahralo demokratum a oslabilo republikany podobne jako se to stalo pri odstaveni Ross Perota co pomohlo Bilovi Clintonovi dostat se do Bileho domu. Jiste je, ze Trumpa by chtelo volit porad vice a vice volicu, protoze bez obrousku na ustech rika primo to co si mysli a co USA nejvice tlaci: dluh, ilegalni imigranti mezi kterymi je plno kriminalniku, nezamestnanost, zniceni stredni vrstvy, ekonomie, unik penez a pracovnych mist do jinych krajin (Cina, Mexiko), zahranicni politika, terorizmus, atd, atd. Lide jsou cim dal vice nervozni a nespokojeni, protoze politikove zejmena ty nejvyssi a nejnovejsi neumi situaci resit. Trump ma pravdu, jsou to hloupi ouradove kteri nikda nic nevytvorili a o realnem svete nemaji paru. Trumpuv predvolebny slogan: “Udelat Ameriku opet great”, rezonuje v usich volicu cim dal vic. A tak jeho predvolebni cisla jdou nahoru; Trump 30%, Carson 16%, Bush 9%.
Je tady nekolik otazek do budoucna: Vydrzi Trump napor vsech a ze vsech stran az do voleb? Zvoli ho Republikanska strana za sveho reprezantanta? Jaky bude kdyby vyhral volby? To jsou vsechno otazky na ktere zadna i ta sebelepsi spekulace a predpoved nedokaze pravdive odpovedet.
Takze z toho vseho plyne: ty co nemaji co na praci, budou kolem mudrovat, psat a kecat, obcane USA zase budou moci rozhodnout co a jak dal u voleb... God Bless America!

Dekuji za navstevu meho blogu.
Diskusy neoteviram abych se vyhnul trollum.
Email od slusnych lidi mne vzdy potesi,
Napiste mi na > forAmand@gmail.com <

Autor: Amand Absolon | středa 26.8.2015 15:09 | karma článku: 23.99 | přečteno: 1043x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 16 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 10.41 | Přečteno: 191 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 14.95 | Přečteno: 324 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 4.98 | Přečteno: 97 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.70 | Přečteno: 560 | Diskuse
Počet článků 20 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1170

Rad se koukam na svet pres hledacek meho fotoaparatu...

Seznam rubrik

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...